Servis Graphic Design Murah di Malaysia

servis graphic design murah
servis graphic design murah

Servis Graphic Design Murah di Malaysia

Cari servis graphic design murah, cantik dan pantas? Jika Ya, anda berada di tempat yang betul.

FFGraphicx menyediakan servis graphic design untuk hampir semua jenis grafik design yang anda mahu seperti logo, sticker, flyers, business card, brochure, packaging, letterhead, fb cover timeline, iklan facebook dan macam-macam lagi.

Ramai yang boleh buat grafik design tetapi tidak ramai yang boleh buat design yang menarik perhatian pelanggan. Di FFGraphicx, design yang professional dan menarik adalah kepakaran kami.

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Pilih Servis Graphic Design dari FFGraphicx.

1. Dijamin Cantik dan Puas Hati

Kami menggunakan khidmat designer professional yang berpengalaman dalam bidang grafik design. Kami boleh buatkan design yang menarik untuk anda. Dengan design yang menarik, pelanggan akan lebih tertarik untuk beli produk anda atau lihat apa mesej yang anda cuba sampaikan dalam design tersebut.

2. Design yang Pantas.

Bergantung kepada jenis grafik design, kami boleh siapkan design anda dalam 2-5 Hari Bekerja sahaja. Jika design yang tidak terlalu banyak detail, biasanya akan mengambil masa 2-3 hari bekerja sahaja, contohnya business card, sticker atau iklan fb.

3. Boleh edit hingga puas hati.

Selepas design draft 1 siap, kami akan tunjukkan dahulu kepada anda. Kemudian, anda boleh minta kami untuk edit mana-mana bahagian seperti teks, warna, susunan dan sebagainya.

Lebih menarik, setiap kali proses editing hanya mengambil masa 1 hari bekerja sahaja. Namun, anda dinasihatkan supaya lihat betul-betul dahulu dan listkan semua perkara yang mahu diedit supaya design anda siap lebih cepat kerana setiap kali edit akan ambil masa 1 hari bekerja.

4. Ada Jaminan Wang Dikembalikan.

Ini jarang mana-mana servis design berani berikan, kami berikan jaminan wang dikembalikan 100% jika anda tidak berpuas hati dengan design yang diberikan walaupun telah di edit banyak kali. Dengan syarat anda tidak boleh gunakan design draft tersebut untuk apa-apa kegunaan. Biar kami yang tanggung risiko untuk anda.

Lihat portfolio kami di sini

Klik di sini untuk follow instagram kami. Terima kasih atas sokongan anda!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *